matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granica
123:
sin3x
lim
x−>0
=
2x
31 sty 23:49
Eta:
3*sin3x
3
sin3x
lim x→0
=
, bo limx→0
=1
3x*2
2
3x
1 lut 00:00
123:
Dziękuje Ci bardzo wyszedł mi taki sam wynik
1 lut 00:01
Eta:
1 lut 00:02