algebra
student: ALGEBRA STUDIA, postać parametryczna
proszę o pomoc w zadaniu:
Rozwiąż układ równań z parametrem rzeczywistym a∊R
{2x + 3y − z = 1
{x − ay + 2z = 3
{−x + 2ay − 3z = −4.
31 sty 19:50
student: jak doprowadzić do postaci normalnej? nie umiem wyznaczyć 'D'
31 sty 19:51
student: nieeeeee
zle...
zle zadanie
31 sty 19:54
student: robię nowy temat to do kosza sorry
31 sty 19:55
Krzysiek: ? ciekawi mnie jak się ma postać parametryczna i normalna do tego układu.Pierwszy raz coś
słyszę o takim połączeniu...
31 sty 19:55
student: założyłem nowy temat proszę o pomoc Krzysiek
31 sty 19:57