matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dfgdf
mały kulek:
jak jest e
x
to jaka jest dziedzina
taka : Df=(−
∞
;0)u(0;+
∞
) >>> >>
"?"
30 sty 00:21
Maslanek:
D=R. Przecież e
o
=1
30 sty 00:23
mały kulek:
dzieki maslak
30 sty 02:13