matematykaszkolna.pl
FIZYKA Konan: Mam pytanie może ktoś zdawał fizykę na maturzę? Mam trzy miesiące i chcę zdawać ją na poziomie rozszerzonym czy jest szansa ze mógłbym ją zdać na 60% lub więcej? Jeżeli tak czy zbiór zadań mendel będzie odpowiedni?
30 sty 00:02
Maslanek: Zależy ile czasu poświęcisz emotka Matury z fizyki idą powoli w stronę wiedzy teoretycznej i umiejętności jej zastosowania w praktyce. Trzy miesiące to teoretycznie dużo czasu − sam się zastanawiam, czy nie poprawiać dla czystej satysfakcji . Z drugiej strony trzy miesiące na przygotowanie może się wydawać mało. Zależy od motywacji emotka Jeśli chodzi o zbiory, to się nie wypowiem, bo chyba nigdy nie korzystałem z żadnego bezpośrednio
30 sty 00:07
Konan: Znaczy zdaję maturę z matematyki i ogarniam 3 klasę gdzie była elektrostatyka, fizyka atomowa itp. Mam dużo motywacji do nauki i chcę wiedzieć czy da się.
30 sty 00:09
Konan: Matematykę oczywiście rozszerzoną
30 sty 00:09
Maslanek: Ja się w 4 miesiące przygotowywałem do olimpiady . Śmiało można powiedzieć, że schodkowo, bo za każdym razem myślałem, że to koniec No i jak się skończyło, to się skończyło . Zabrakło troszkę emotka Także da się emotka. Najważniejsze chcieć. Reszta sama przychodzi emotka Jak będziesz miał problem zawsze możesz wrzucać tutaj, a przy okazji i ja może będę mógł pomóc emotka
30 sty 00:12
Konan: serio będziesz mógł mi pomóc jeśli nie będę czegoś rozumieć?
30 sty 00:14
Maslanek: Jeśli tylko znajdę czas emotka A jeśli nie ja, to kto inny emotka A teraz idę spać. Jutro egzamin
30 sty 00:23