matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wektory
pepe:
Czy prawdą jest, że jeżeli wektory [a,b,c] i [x,y,z] są równoległe, to
a
b
c
=
=
?
x
y
z
29 sty 21:22
wredulus_pospolitus:
si
29 sty 21:24
wredulus_pospolitus:
i jeszcze na końcu można napisać że to wszystko ... = k ;k∊R/{0}
29 sty 21:24