jerey: obliczyc zakladajac ze log23=a
log32
29 sty 18:53
29 sty 18:55
jerey: cep ze mnie, dzieki
29 sty 18:56
jerey: a jezeli mam obliczyc log
36 albo log
34,5 to jak to będzie
| | 1 | |
log26= log23+log22 = log23+1= |
| +1 i wspony mianownik a pozniej podstawic |
| | log32 | |
wyrazenie dla "a"?
29 sty 19:35
52: niekoniecznie wspólny mianownik.. ale tak
29 sty 19:36
jerey: okej wyszło
29 sty 19:37
jerey: a jak to ruszyc? : zakładająć ze log122=a
obliczyc ; log62
29 sty 19:43
jerey: juz wiem
29 sty 19:58