29 sty 12:50
Marcin: Halo?
29 sty 13:03
wredulus_pospolitus:
lim
x−>−∞ f(x) =
−∞ 
<−−− bym obciął punkty za brak tego
a co takiego jest szczególnego w x=0 że jest ten punkt wyszczególniony w tabelce

gdzie wartości jakie przyjmuje funkcja w punktach 'szczególnych'
29 sty 13:12
Marcin: wiem, juz dopisalem te granice, wartosci w punktach szczegolnych tez dopisalem, jezeli usune
ten punkt 0 to bedzie ok?
29 sty 13:13
wredulus_pospolitus:
nie ... bo w x=0 jest PUNKT PRZEGIĘCIA

(punkt szczególny)
29 sty 13:15
Marcin: ok dzieki
29 sty 13:24