matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Naszkicuj wykres funkcji dla x∊R . Jak to zrobić ?
Patrycja:
Proszę, wytłumaczcie mi jak to mam zrobić... a)y=cos(x−π) b) y=sin(x+
π
2
)
29 sty 12:40
J:
π
Narysowć wykres y=cosx i przesunąć o π w prawo, a drugi o
w lewo.
2
29 sty 12:44