oblicz wartosc wyrazenia
Blondi3112: Zadanie:
a) 3
√32 − 4
√18 + 3
√50
b) 5
30+ 5
30 + 5
30 + 5
30 + 5
30
29 sty 09:50
J: a)
= 12√2 − 12√2 + 15√2 = 15√2
29 sty 09:54
J: b) = 5*530 = 531
29 sty 09:55
Blondi3112: dziękuję "J"
29 sty 09:55
5-latek: b)=5*5
30= trzeba to policzyc na krowach

c) 9=3
2 a 27=3
3
a) np
√32=
√4*8=
√4*4*2=
√16*2=
√16*
√2=4
√2
29 sty 09:56
5-latek: Czesc
J
ale podejrzewam ze pisze sprawdzian
29 sty 09:57
29 sty 09:57
J: Cześć "5−latek"

Może,chociaż nie było ,że "pilne" , a i "dziekuję" się pojawiło
29 sty 10:00
5-latek: Jednak grzeczna mamy mlodziez
29 sty 10:01
daras: gorzej> pisze komis od razu z matmy i z fizy
29 sty 10:25