matematykaszkolna.pl
ksiazki 5-latek: Czesc Godzio ma takie pytanie do Ciebie . czy znasz moze ksiazki ewentualnie cos innego gdzie sa rozwiazane od poczatku do koca przylkady z okresowosci funkcji trygonometrycznych i zbioru ich wartosci . wreduluspospolitus niestety nie wie i wslazal na Ciebie aby spytac . Mam kilka ksiazek ale niesty tam za duzo nie ma
29 sty 01:30
5-latek: Zamowilem jeszce na allegro taka pozycje Nowosiolow Specjalny wyklad trygonomerii z lat 60 moze tam cos bedzie , Ale nie jestem pewien wiec wole zapytac emotka
29 sty 01:37
Godzio: Cześć, niestety nie znam takich książek. (sory, że tak późno odpisałem, ale teraz zobaczyłem, że pisałeś).
30 sty 23:08
5-latek: . szkoda Ale bardzo dziekuje za odpowiedz emotka
30 sty 23:34
zawodus: 5−latek co konkretnie cię interesuje?
31 sty 08:41
5-latek: Czesc. emotka Nie bede tutaj pisal dlazcego potrzebuje miec duzo przykladow rozwiazanych zeby samemu rozwiazac Chodzi mi o to jak z e wzoru na okresowosc liczyc okres podstawowy i oraz zbior wartosci funkcji NAjlepiej ze by te przyklady byly rozwiazane . Zaczynam powtrarzac sobie trygonometrie ichcialbym to dobrze umiec , Z rownaniami i tozsamosciami sobie poradze . Wiec moze cos znasz . Szkoda ze Godzio nie zna bo on studiuje we WRoclawiu a ja mieszkam niedaleko Wroclawia emotka
31 sty 09:28
5-latek: Wiesz co . Nie ma takiego cisnienia ze to musi byc juz Po prostu jesli co znajdziesz to daj znac . Dobrze?emotka
31 sty 10:13