matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz pola obszarów ograniczonych krzywymi
LOOOY:
Oblicz pola obszarów ograniczonych krzywymi: a)
√
x
+
√
y
=1 x=0 y=0 b) 4y= 8/(x
2
+ 4)
28 sty 11:24
daras:
http://www.google.pl/cse?cx=partner-pub-8082496537969329%3Amqxxzmak47q&ie=UTF-8&q=pole+obszaru+ograniczonego&sa=Szukaj&siteurl=matematyka.pisz.pl%2Fstrona%2Fszukaj.html&ref=matematyka.pisz.pl%2Fstrona%2F3427.html&ss=8693j3396591j26#gsc.tab=0&gsc.q=pole%20obszaru%20ograniczonego&gsc.page=1
28 sty 11:40