matematykaszkolna.pl
Logika w fizyce Artur miast z mat to z telew: Docent K podał nam kiedyś takie zadanie: Jeżeli odległość pierwszej strzałki od początku sznura o długości l(na którym
 l 
powstała fala stojąca) wynosi d to jeśli d=

,to k jest:
 2(k−1) 
a) całkowitą liczbą węzłów fali stojącej powstałych na tym sznurze b)całkowitą liczbą strzałek fali stojącej powstałych na tym sznurze c) całkowitą liczbą węzłow lub strzałek To dopiero problem,jak to rozwiązać?
27 sty 10:08
wredulus_pospolitus: O patrzcie kto powrócił na forym
27 sty 10:09
Obywatel: Prostututko medialna− masz rozwiązywać konkretne zadania(komentorzy to jeszcze uchodzą w tej śmierdzącej telewizji a nie na forum matematycznym) A jeżeli nie potrafisz to spadaj z forum i idż z pieskiem na spacer Kitajew przestań wysługiwać się dygnitarskim psychiatrycznym pierdzistołkom i poprostu rozwiąż zadanie o szczurze! Po to jest póki co forum
27 sty 12:28
daras: a) najlepiej wziąć sznurek i zmierzyć
27 sty 12:30
wredulus_pospolitus: achhh ... jak dobrze się czasem pośmiać z czyiś wypocin emotka szkoda tylko że się chłopina powtarza i powoli staje się nudny
27 sty 12:30
Radek: @Obywatel chyba przedawkowałeś.. albo zmień dilera ?
27 sty 12:32
daras: o nie wiedziałem, że w psychiatryku też ogłosili amnestię
27 sty 12:32
Obywatelka: A ja będę ci wdzięczna drogi Arturze żeś wniósł zastrzyk świeżości w to smierdzące stęchłym sidolem forum(do końca życia),Tak trzymaj,na pewno nie przedawkujesz
27 sty 12:48
wredulus_pospolitus: Obywatelu ... znowu zaczynasz monolog prowadzić i samo chwalebne teksty pisać Pamiętaj, żem ja jest Artur, ktorego nick tak bardzo (swego czasu) Ci się spodobał, że go przerobić musiałeś
27 sty 13:23
Fan widzewa: ja też od przeszło roku na to forum nie zaglądAŁEM,ALE widzę że niewarto.Stare technicznie uprzywilejowane prostytutki o wieloletnim bandyckim stażu w mediach,zamiast się zajmować się matematyką(rozwiązywać zadania),czynią tylko wstręty zwykłym użytkownikom forum Pogonić bydlaków jeśli tylko się da
27 sty 15:34
wredulus_pospolitus: ale trzeba powiedzieć −−− chłop by furorę na Majdanie zrobił
27 sty 15:35