26 sty 09:36
daras: nie
26 sty 10:51
52: Które źle ?
26 sty 11:05
daras: nie sprawdzi
Remanent
26 sty 11:12
52: Dzięki wiedziałem że mogę na Ciebie liczyć
26 sty 11:14
52: Do rzeczy, sprawdzi ktoś i pomoże ?
26 sty 11:41
52: 
Skusi się ktoś ?
26 sty 12:35
Mila:
a)+
b)+
| | 1 | |
i pamiętaj , ze y=( |
| )x funkcja malejaca |
| | 2 | |
Popraw zbiór wartości.
26 sty 13:15
52: Dziękuję bardzo
26 sty 15:06
Mila:
26 sty 15:15
52: | | 1 | |
Wyszło mi Zwf: y∊< |
| , 2 8√2> |
| | 4 | |
26 sty 15:54
Mila:
Zgadza się.
26 sty 15:55
26 sty 16:00
52:
26 sty 16:42
52: ...
26 sty 19:18
Mila:

c) f(x)=2
|x−2|+1−2
f1(x)=2x+1
f2(x)=2|x|+1
f3(x)=2|x−2|+1
f4(x)=2|x−2|+1−2
albo
26 sty 20:18
52: Dzięki
Mila
26 sty 20:22
26 sty 21:05
Mila:

1)
Szkic
y=3x−1−3
y=|3x−1−3|
| | 8 | |
dla m∊( |
| ,3) równanie ma 2 roz. o róznych znakach. |
| | 3 | |
26 sty 21:18
Mila: 2) dobrze.
26 sty 21:21
52: Zwf ? dobrze ?
26 sty 22:15
Mila: 1) dobrze
2) f(x)=y=3(−2cos3x+2)
Zw=<1,81>
dobrze .
26 sty 22:19
26 sty 22:26
Mila:
26 sty 22:27