dynamika
Ania:

Witam.
Bardzo proszę o pomoc w takim zadaniu.
No więc treść zadania jest taka: trzy masy poruszają się po poziomej płaszczyźnie jak na
rysunku:
Jaką siłę należy przyłożyć, aby masy m
2=2kg i m
3=3 kg nie przemieszczały się względem masy
m
1=5 kg? tarcie pominąć.
25 sty 21:15
Ania: m2 i m3 są przymocowane do jednej nici. Proszę też o rozrysowanie działających siła na
poszczególne ciała
25 sty 21:17
Ania:

ajj od nowa rysunek zrobię może bo widzę jeszcze jeden błąd..
25 sty 21:22
Ania: up
25 sty 21:43
Ania: up
25 sty 23:44
Ania: proszę o pomoc
26 sty 00:14
Ania: .
26 sty 11:52
Ania: .
26 sty 13:16
Ania: proszę o pomoc..
26 sty 22:38