matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegi
piter:
1
1
*(−2
2/3
)+(−
)=y
2
2
1/3
Wychodzi mi cos takiego: y=2
−1
*(2
2/3
)−2
−1/3
=0 Ale odpowiedz jest inna, gdzie robie blad?
25 sty 14:57
PW:
−2
2/3
to nie jest 2
2/3
25 sty 20:01