matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??
Loki:
Okrag o osrodku w punkcie S=(2,−3) i promieniu 3 opisuje rownanie: a) (x+2)
2
+(y−3)
=
3 b) (x+2)
2
+(y−3)
2
=9 c) (x−2)
2
+(y+3)
2
=3 d) (x−2)
2
+(y+3)
2
=9
25 sty 10:22
Piotr 10:
d
25 sty 10:31
loki:
dzieki
25 sty 10:37