matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
spaa:
proszę o pomoc, bo nie wiem jak zacząć. x
2 lox
3
x−
3
2
logx
=
√
10
24 sty 17:25
spaa:
PROSZĘ!
24 sty 17:29
ZKS:
log (x) = y ⇒ x = 10
y
(10
y
)
2y
3
−
3
/
2
* y
= 10
1
/
2
Działasz.
24 sty 17:35
spaa:
DZIĘKUJĘ BARDZO!
24 sty 17:39