matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
Michał123:
Sprawdzi ktoś czy dobrze
?
1
1
√
7
3
−2+log
7
9
=3
−2
*3
log
9
7
=
*9
1
2
log
9
7
=
*7
1
2
=
9
9
9
23 sty 18:18
Ada:
Jak zamieniłeś podstawy: z log
7
9 na log
9
7
23 sty 18:20