matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Tak
Elek:
Tak log
2
1
16
*log
√
2
16
21 paź 20:38
Eta:
Ja mam kartę Tak− tak
zobacz jakie to proste:
1
2
−4
=
to log
2
1
16
= −4
16
√
2
= 2
1/2
i 16= 2
4
to ( 2
1/2
)
8
= 2
4
= 16 to: log
√
2
16= 8 wynik napisz już sam
21 paź 20:48
Elek:
−32
21 paź 21:00
Eta:
brawo
cieszę się , że przynajmniej potrafisz mnożyć
21 paź 21:01