matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
Basiaa:
4
√
2
√
2
23 sty 13:51
kessi:
4
√
2
√
2
=
√
16 x 2 x 2
1
2
=
√
2
4
x 2 x 2
1
2
=
√
2
4+1+
1
2
)
= (2
4+1+
1
2
)
1
2
=(2
5
1
2
)
1
2
= 2
5
1
2
x
1
2
=2
11
2
x
1
2
=2
11
4
23 sty 15:06