matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc i dziekuje z gory
przemek :
√3 * √27 = √jedna dziesiata * √jedna dziesiata = √6 − 2√6 + √3 =
21 paź 20:31
grus-grus:
√3 * √27 =
√
3*27
=
√
81
=9 ........=jedna dziesiąta ......=√3 −√6
21 paź 20:58
:(:
dziekuje bardzoo
21 paź 21:00