| s | ||
F(s)= | = | |
| (s2+2s+2)2 |
| 1 | 2s | 1 | 2(s+1) | 2 | |||
= | − | = | |||||
| 2 | (s2+2s+2)2 | 2 | (s2+2s+2)2 | 2(s2+2s+2)2 |
| 1 | 2(s+1) | s2−s2+2s−2s+2 | ||
− | = | |||
| 2 | (s2+2s+2)2 | 2(s2+2s+2)2 |
| 1 | 2(s+1) | s2+2s+2−(s2+2s) | ||
− | = | |||
| 2 | (s2+2s+2)2 | 2(s2+2s+2)2 |
| 1 | 2(s+1) | 1 | s2+2s | |||
− | + | |||||
| 2 | (s2+2s+2)2 | 2(s2+2s+2) | 2(s2+2s+2)2 |
| 2(s+1) | 1 | |||
F−1{ | =( | )'}=e−ttsint | ||
| (s2+2s+2)2 | s2+2s+2 |
| 1 | ||
F−1{ | }=e−tsint | |
| 2(s2+2s+2) |
| s2+2s | s+1 | |||
F−1{ | =−( | )'}=e−tcost | ||
| 2(s2+2s+2)2 | (s+1)2+1 |
| 1 | ||
F−1c= | (e−ttsint+e−tsint−e−tcost | |
| 2 |