matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Please
Karlajn:
(
√
3
−1)
3
= Błagam o pomoc jakie będzie rozwiązanie: 10+6{3} czy 6{3}−10
22 sty 20:06
Kaja:
3
√
3
−9+3
√
3
−1=6
√
3
−10
22 sty 20:09
Eta:
lub tak: (
√
3
−1)
3
= (
√
3
−1)
2
*(
√
3
−1)=.......
22 sty 20:13
Karlajn:
A nie tak: 3
√
3
−9−3
√
3
−1
22 sty 20:13