matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy, pewnie łatwe dla was :)
Mati:
18
225000 =
x
ile wynosi x?
21 sty 21:14
5-latek:
10
10
Taki przyklad
=5 to 2=
tak samo oblicz swoje
2
5
21 sty 21:20
Eta:
225 000
18
=
⇒ x=.........
1
x
21 sty 21:55