matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownania
kama:
a) 8 *Ix−1I +(x−1)*(x
2
+4)=0 b)x
4
+13−I13*x
3
+xI=0 c) Ix
3
+64I=x
2
−4*x+16
20 sty 20:48
wredulus_pospolitus:
bardzo fajne równania i co z nimi
z czym konkretnie masz problem
co udało Ci się zrobić
20 sty 20:52