matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak obliczyć (3^x -3^-x) / 2 = p{3}/3
kamilek:
jak obliczyć (3
x
−3
−
x) / 2 =
√
3
/3
20 sty 18:46
daras:
podstaw t = 3
x
i rozwiąż r−nie kwadratowe; 3t
2
− 2
√
3
t −3 = 0 a potem potęgowe
20 sty 19:22