matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Czaro:
log√2=8(3 stopnia)√4
20 sty 16:56
Czaro:
Oblicz 2,(45) w okresie − 3,21 =
?
20 sty 16:57
Kaja:
zamien sobie 2,(45) na ułamek zwykły
20 sty 16:58
Czaro:
jak ?
20 sty 16:59
fdsf:
45
2,(45)= 2
99
20 sty 17:07
Czaro:
ok dzięki
20 sty 17:09