matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykersy dla sin
beata:
Jak będą wyglądały wykresy dla dla : 1/ f(x)= 2−sinx 2/ f(x)= sin|x| 3/ f(x)= sin+|sinx|
21 paź 15:36
beata:
I jeszcze dla : 4/ f(x)=cosx/ |cosx|
21 paź 15:39