O ile procent liczba log 8 jest mniejsza od liczby log^2 4 +log 25 * log 4?
Linja: O ile procent liczba log 8 jest mniejsza od liczby log2 4 +log 25 * log 4?
20 sty 10:22
wredulus_pospolitus:
a ile wynosi log
24 +log 25 * log 4
20 sty 10:33
Linja: = log 4 (log 4 + 2log 5) = log 4 * log 29
20 sty 10:43
wredulus_pospolitus:
tragedia
log a + log b = log (a*b)
20 sty 10:49
Linja: Facepalm xd jak zawsze leżę na złym przepisywaniu znaku

dzięki
20 sty 10:51
wredulus_pospolitus:
więc jaka odpowiedź jest
20 sty 11:09
Mariush: 25%
20 sty 14:38
daras: następny proszę
20 sty 15:15