Oblicz pole obszaru ograniczonego osią OX oraz wykresem funkcji y=(x+1)e2x w prz
2222: Oblicz pole obszaru ograniczonego osią OX oraz wykresem funkcji y=(x+1)e2x w przedziale[0,1]
20 sty 08:28
Janek191:
Czy y = ( x + 1)* e2x ?
20 sty 08:30
2222: Oblicz pole obszaru ograniczonego osią OX oraz wykresem funkcji y=(x+1) *e2x w przedziale[0,1]
20 sty 08:36
2222: Oblicz pole obszaru ograniczonego osią OX oraz wykresem funkcji y=( x + 1)* e2x w
przedziale[0,1]
20 sty 08:39
J: Czy Ty się dobrze czujesz ?
20 sty 08:40
2222: tak jak napisałeś ale mi jakoś nie przyjmuje do kwadratu
20 sty 08:45
Janek191:
1
P = ∫ ( x + 1) e2x dx =
0
20 sty 09:20