matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodne
eliza:
policzy mi ktoś pochodną
y'= (
x
2
+
2
x
)'
19 sty 19:11
Basia:
1
2
y' =
−
2
x
2
19 sty 19:13
5-latek:
1
2
y'=
−
2
x
2
19 sty 19:15
eliza:
a jak rozpisac x/2? z dzielenia?
19 sty 19:17