sin
mazuotma: | | cos13 + sin13 | |
Liczba |
| jest równa |
| | cos13 | |
wiem że łatwe, ale nie pamiętam ja kto się robiło
19 sty 17:08
PW: To bardzo porządna liczba, jaką krzywdę chcesz jej wyrządzić?
19 sty 17:11
Ajtek:
| | cos13o | | sin13o | |
...= |
| + |
| =... |
| | cos13o | | cos13o | |
19 sty 17:11
mazuotma: odpowiedzi:
A. sin13o
B. 1 + sin13o
C. 1 + tg13o
D. cos 13o + tg13o
19 sty 17:16
J: C)
19 sty 17:18
Ajtek:
| | sinx | |
Pomyśl. Podpowiem jeszcze |
| =tgx |
| | cosx | |
19 sty 17:18
mazuotma: dzięki, to będzie D
19 sty 17:29
J: Napisałem Ci już , że odp. C
19 sty 17:33
mazuotma: no tak.. C
głupi ja
19 sty 17:35