Trygnometria
Paqr: Jak się łączy rozwiązania równań trygonometrycznych
np
x=−π/2+2kπ ∪ x=π/2+2kπ
to można połączyć w jedno x=π/2+kπ
Ale nie wiem jak się łączy jakieś trudniejsze rozw

Jak zauważyć czy w ogóle można je połączyć
19 sty 13:18
Paqr: Odświeżam
19 sty 13:29
daras: a ty myślisz,ze tu jest dyżur non−stop 24h

poczekaj do jutra, dzisiaj wszyscy na mszy a potem obiad niedzielny
19 sty 13:36
19 sty 13:42
19 sty 14:11
5-latek: Zgadza sie forum jest od pomagania .
Tylko mam pytanie do Ciebie . czy byles u swojego nauczyciela i przedstawiles mu swoj problem ?
Watpie . Wiec to najpierw zrob . A potem zadawaj pytania na forum .
Jesli jestes studentem to powinienes to wiedziec jak .
19 sty 14:26