matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
działania na potęgach
jelonek:
3
√
9
:3
2
*3
0
*
3
√
3
21 paź 00:08
AROB:
pomagam
21 paź 00:13
AROB:
3
√
9
:3
2
* 3
0
*
3
√
3
= 3
2/3
: 3
2
* 1 * 3
1/3
= 3
−4/3
* 3
1/3
= 3
−3/3
=3
−1
=
1
=
3
21 paź 00:21