matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
działanie na potęgach
jelonek:
3
−2
*
√
3
*3
−3
=
21 paź 00:04
Eta:
jelonku
nie lepiej rozwiązać ten "banał" samemu i iść spać! a
m
*a
n
*a
p
= a
m+n+p
3
−2
*3
1/2
*3
−3
= 3
− 2 + 1/2 − 3
= ....... dokończ
21 paź 00:10