matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
działanie na ułamkach
jelonek:
1
3
1
*
=
2
3
+1,25*075
8
20 paź 23:57
Bogdan:
3
3
3
3
*
=
*
=
2
3
5
3
+
*
8
4
4
2
3
15
+
8
16
9
8
9 * 8
9 * 8
24
*
=
=
=
3
15
+
4
8
8
6 + 15
21
7
21 paź 00:09
Eta:
Widzę
Bogdanie
, że masz dzisiaj "dzień dobroci"
Ja jestem bardzo "ospała" ( ciśnienie daje mi w kość) Powoli idę do lulu. Dobranoc
AROB
i
Bogdanie
Do jutra
21 paź 00:14
AROB:
Dobranoc
Eto
i
Bogdanie
.
21 paź 00:23
Bogdan:
Ja też zaraz wychodzę, dobranoc
21 paź 00:24