pomocyy
olekk: oblicz droge hamowania samochodu poruszajacego sie z prędkością v=65kmh jeżeli czas
reakcji kierowcy (czas upływający od momentu zauważenia przeszkody od chwili zadziałania
hamulców) wynosi t=0,7s a współczynnik tarcia opon o suchą powierzchnie f=0,8. Podczas
hamowania samochód porusza sie ruchem jednostajnie opóźnionym
18 sty 11:50
Uczeń: Nie można wyliczyć z tego drogi skoro nie znamy masy samochodu...
18 sty 12:27
olekk: no jakos inaczej?
18 sty 12:28
daras: a po co ci masa

wzór na drogę zna

tragedia

>
18 sty 15:19