matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Całka.
Beta:
x
2
Jaka metoda? ∫
dx
√
1−x
2
17 sty 22:58
ICSP:
x
2
= −(1 − x
2
) + 1
17 sty 22:59
Godzio:
Hmm, x = sint, dx = costdt
1 − cos2x
I przydatny wzór: sin
2
x =
2
17 sty 23:00
Beta:
Dziękuję!
Świetnie, że zawsze można na Was liczyć
.
17 sty 23:03