matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Krótki opis zadania
Kate :
A.f(x)=−11/x B.g(x)=17x−34 C.h(x)=0,01
x
D.k(x)=−8x
2
−30x−5 Która z Podanych funkcji ma największą liczbę asymptot?
17 sty 19:02
kika:
A
17 sty 19:03
Kate :
Dziękuję
17 sty 19:19