matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tab studenta
olga:
czy ktos mógłby mi wytlumaczy jak czytać tablice rozkladu studenta? mam zad gdzie α=0,01, n=9,δ znane w zad ma być że t
α
=2,6
16 sty 21:48
Maslanek:
http://cmf.p.lodz.pl/jtomasz/jtomasz/laboratoria/met%20SF%20i%20nkw.pdf
Poziom ufności 0,01
Trochę dziwnie
16 sty 22:35