matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomoże ktoś?
Barbossa:
log
6
3*log
6
12+(log
6
2)
2
16 sty 20:57
Eta:
log
6
12= log
6
2
2
+log
6
3= 2log
6
2+log
6
3 (log
6
2)
2
+log
6
3*(2log
6
2+log
6
3)= (log
6
2)
2
+2log
6
2*log
6
3+ (log
6
3)
2
= =(log
6
2+log
6
3)
2
= ....=
1
16 sty 21:02