matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asd
całki:
Pilna pomoc z całek Mógłby mi ktoś wytłumaczyć krok po kroku jak zrobić te 2 całki? Będę niezmiernie wdzięczny.
http://www4b.wolframalpha.com/Calculate/MSP/MSP14951e302f61052g7071000047830ea6ea3i8325?MSPStoreType=image/gif&s=15&w=377.&h=37.
http://www4b.wolframalpha.com/Calculate/MSP/MSP9681c1hbh8e3ghied2g0000378bc9da17edhcef?MSPStoreType=image/gif&s=43&w=350.&h=55.
15 sty 18:20
daras:
ułamki proste wygugluj
15 sty 18:48