matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Całeczka
Ada:
1
∫
=
e
x
− 1
15 sty 16:56
Ada:
?
15 sty 17:21
MQ:
1
e
x
−e
x
+1
e
x
e
x
−1
e
x
=
=
−
=
−1
e
x
−1
e
x
−1
e
x
−1
e
x
−1
e
x
−1
W pierwszej podstawienie e
x
=t, a druga banalna
15 sty 17:23