Zbiór pazdro
macieq: Czy posiada ktoś zbiór arkuszy maturalnych pazdro z matematyki? Chyba taki niebieski A4
Mam ten zbiór w pdfie bez jakichkolwiek odpowiedzi, ale słyszałem, że w wydaniu książkowym są.
Chętnie przygarne odpowiedzi do tego zbioru zarówno podstawe jak i rozszerzenie
14 sty 23:16
bezendu:
Ja mam
14 sty 23:19
macieq: Masz chwilę, aby podrzucić jakies zdjecia/skany tych odpowiedzi? Glownie chodzi mi o arkusze
3,4 P i R. Bede na prawde bardzooo wdzieczny bo mecze sie koszmarnie z tymi zadaniami
14 sty 23:22
Godzio:
Zaraz Ci wrzucę (tylko rozszerzenie)
14 sty 23:22
14 sty 23:25
BoosterXS: Suuper, dzięki Godzio

To ten zbiór

Byłbym wdzieczny jeśli mógłby ktoś jeszcze wrzucić podstawe
14 sty 23:38
bezendu:
Nie mam podstawy. W niedzielę jedynie mogę jeśli będziesz nadal potrzebował.
14 sty 23:40
macieq: Może znajdzie sie ktoś wcześniej, bo w sobote studniówka to raczej nie będzie głowy na zadania
14 sty 23:44
bezendu:
14 sty 23:47
daras: a później to już będzie za późno

wpisz w Gugle albo chomika i sam sobie poszukaj
15 sty 11:07
5-latek: I to ma byc przyszly student .
Potem jak bedzie mial isc do sekretariatu to poprosi mamusie zeby go za raczke poprowadzila bo
sam nie bedzie potrafil
15 sty 11:24
5-latek: daras Za chomika trzeba zaplacic i w tym tez jest problem
15 sty 11:26
macieq: Noo zabłysneliście inteligencja konkretnie... jak macie takie bzdurne teksty pisać to znajdzcie
sobie inne miejsce do tego. Szukałem tego w necie, ale jedyne arkusze Pazdro jakie znalazlem
sa najprawdopodobniej ze starych wydan bo nie pasuja do moich dlatego myslalem ze jednak
znajdzie sie tutaj ktos ogarnięty i pomoże
15 sty 15:04
PW: macieq, a dlaczego chciałbyś wszystko dostać za darmo? Ręce opadają. A Autor to ma być
frajer pracujący za darmo dla nygusów? Nigdy nie pisałeś tekstu nadającego się do publikacji.
Spróbuj rozwiązać jedno zadanie i zapisać je w takiej formie, żeby nadawało się do druku. Złap
czas. Oddałbyś to za darmo?
16 sty 14:09