równanie
ania: x2+1=0 Mój głupi współlokator dał mi takie zadanie i powiedział że jak je rozwiąże to da mi
buziaka, a ze mi się podoba to chciała bym tego buziaka, pomoże ktoś bo sama nie daje rady,
przeglądałąm inne fora i na nic nie natrafiłam
14 sty 20:49
Jolanta: brak rozwiazań
14 sty 20:51
Aga1.: A jeśli jest na studiach to x2+1=0 ma rozwiązanie
x=i lub x=−i.
14 sty 20:55
ania: czemu i

?
14 sty 21:13
Jolanta: bo to nie są liczby rzeczywiste.W szkole średniej tego nie ma
14 sty 21:15
daras: sama mu daj buziaka, chyba będzie chciał?
14 sty 21:15
wredulus_pospolitus:
aniu ... miałaś liczby zespolone

jeżeli tak to Twoje pytanie pokazuje, że czeka Ciebie
CIĘŻKA sesja. Jeżeli nie ... to nie masz prawa wiedzieć
14 sty 21:18
daras: więc lepiej mu daj buziaka póki jeszcze z nim mieszkasz
14 sty 21:22