matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Asias:
Naszkicuj wykres funkcji f(x)=|2−|x−1|| f(x)=2−|x−1| v f(x)=−2−|x−1| f(x)=2−x+1 v f(x)=2+x−1 f(x)=−2−x+1 v f(x)=−2+x−1 f(x)=−x+3 v f(x)=x+1 f(x)=−x−1 f(x)= x−3 Mam problem teraz w jakich przedziałach znajduje się dana funkcja
.Proszę o pomoc
14 sty 20:30