matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
stevcio:
2*7
70
+5*7
70
14 sty 18:04
KUZDE:
=7
70
* ( 2 + 5 ) = 7
70
* 7 = 7
71
14 sty 20:43
PW:
stevcio
. to tak jak z krowami: dwie krowy dodać 5 krów = 7 krów
14 sty 21:12