matura2014
Jimmson: Mam pytanko, ile wam wyszło w zadaniu otwartym z próbnej matury o ciągach i jaki był wynik
ostatniego zadania zadania z graniastosłupem− o pole chodziło

Nie mogę nigdzie znaleźć
odpowiedzi
14 sty 15:28
bezendu:
Które zadnie z ciągiem ?
14 sty 15:44
sfrustrowanymaturzysta: | | 1 | | 1 | | 5 | |
P= |
| * |
| *5* |
| *5√6=125√6/12 |
| | 3 | | 2 | | 2 | |
mi wyszło tak ale nie wiem czy dobrze ...
14 sty 16:26
sfrustrowanymaturzysta: | | 32,25√6 | |
niektórzy to skracali i wychodziło |
| |
| | 3 | |
14 sty 16:37
sfrustrowanymaturzysta: *31,25√6/3
14 sty 16:39
Jimmson: Zadanie z ciągiem, to wyliczyć log z x, cos takiego było
14 sty 16:40
sfrustrowanymaturzysta: 1/32 o ile dobrze pamiętam...
14 sty 16:46
Jimmson: Mi właśnie wyszło, że x=5, ale jestem na siebie zły, bo w zadaniu z prawdopodobieństwem
policzyłem drzewkiem i mam dobry wynik, ale omege napisałem i mam 0pkt.

na przyszłość już będę pamiętał!
14 sty 16:49
sfrustrowanymaturzysta: powodzenia w maju w takim razie
14 sty 16:51
Jimmson: Z ciągami na pewno masz źle..
14 sty 16:56
AK-47: Ma ktoś link do dzisiejszego arkusza ?
14 sty 16:59
sfrustrowanymaturzysta: Nie ma jeszcze... Ale jak ktoś znajdzie niech poda link
14 sty 17:04