granica
pomocy: 2n−√4n2 +3 jak obliczyć granice. Wyszło mi −3\4 sprawdzi ktoś? To mój przykład z kolokwium
14 sty 13:00
pomocy: Tam jest 3n a nie 3 przeprasAm
14 sty 13:03
pomocy: Tam jest 3n a nie 3 przeprasAm
14 sty 13:04
pomocy: Tam jest 3n a nie 3 przeprasAm
14 sty 13:04
Saizou :
| | 4n2−4n2−3 | | −3 | |
limn→+∞2n−√4n2+3= |
| = |
| = |
| | | | | |
14 sty 13:05
MQ: Źle
14 sty 13:06
Saizou : | | 3 | |
a jak będzie −3n to otrzymasz − |
| |
| | 4 | |
14 sty 13:07
MQ: Aaa, jeśli 3n, to dobrze
14 sty 13:07
pomocy: O dziękuję czyli zdałem
14 sty 13:22