matematykaszkolna.pl
:( ANY: Widze ze to forum jest nie dla każdego.Sa osoby które pare min temu wrzucily zad.i maj po co najmniej 6 odp.A tu robicie problem.chcecie pomagać innym to robcie to.Prymusem z matematyki nie jestem.Udzielam się z innego przedmiotu na innym forum i ludzie sa mi cholernie wdzięczni za pomoc.Nie robie zadnych wyrzotow osobom które po kilka razy maja prosbe do mnie.Nawet gdybym chciała gotowca to masz z tym problem?Rozwiazalam zadania potrzebuje tylko sprawdzenia.Byc może dla was to za duzy problem.pozdrawiam
13 sty 14:32
fx: Zabawne. Problem leży po Twojej stronie a nie osób, które się tutaj udzielają. Forum jest dobrowolną formą pomocy, jeżeli nie chcę to nie będę pomagał. Jeżeli uznam, że nie dostaniesz ode mnie gotowca − to go nie dostaniesz i mam do tego prawo. Proponuję również zastanowić się co oznacza słowo pomoc. Nie jest pomocą w kontekście dydaktycznym podanie Tobie pełnego rozwiązania zadania bo jak widać − przepiszesz je ale niczego się nie nauczysz. Przykra rzeczywistość, pokolenia ludzi, którzy pod sztandarem pomocy żądają wykonywania za nich pracy.
13 sty 15:06